Зачекайте...
×

День Конституції – це особлива дата!

День Конституції – це особлива дата!
Святковий гала-концерт до Дня Конституції за участю солістів опери, хору та симфонічного оркестру відбувся у Дніпропетровському академічному театрі опери та балету.
Участь у ньому взяли зо півсотні артистів. Під час концерту «Моє ім’я – Україна» лунали твори українських та світових композиторів Миколи Лисенка, Мирослава Скорика, Костянтина Данькевича, Джузеппе Верді та Джакомо Пучіні.
«Для кожного українця День Конституції – це особлива дата. Навіть під час війни ми радуємо мешканців та гостей міста видатними композиціями, тому що людям зараз вкрай потрібні теплі, щирі, позитивні емоції. Оркестрові твори були присвячені українській тематиці, адже концерт присвячений Дню Конституції України», – розповів директор-художній керівник театру Костянтин Пінчук.
Концерт зібрав кількасот відвідувачів. Музичний вечір відкрив відомий диригент, народний артист України Володимир Гаркуша.
«Конституція – це головний документ, за яким і зараз живе наша держава. Запорука єдності, свободи та внутрішньої сили українців. Тому ми влаштували святковий концерт напередодні 26-ї річниці ухвалення Конституції на знак того, що Україну не зламати», – сказав Володимир Гаркуша.
Наприкінці концерту артисти виконали Гімн Січових Стрільців в авторському аранжуванні театру.

Партнери

Медіа партнери