Зачекайте...
×

Дякуємо маленьким українцям!

Дякуємо маленьким українцям!
23 червня у “Дніпро Опера” відбулось ще одне свято для малечі!
Цього  разу за підтримки Дніпропетровської обласної ради.

Дякуємо за  сприяння у проведенні свята Любовь Лукашукта за теплий відгук про свято!

“Це справжнє маленьке свято для дітей, які змушені бути далеко від свого звичного життя та рідної домівки: інтерактивні ігри, конкурс загадок, жваві виступи акторів у яскравих костюмах казкових героїв і найцікавіше – перегляд мультфільмів під акомпонімент справжнього камерного оркестру наживо.
Класична музика в поєднанні із зворушливою й повчальною історією – це неперевершено!
Повна зала дітей і у кожного від захвату сяяли очі. Я й сама відчула себе дитиною і з задоволенням спостерігала за тим що відбувалось, а найбільше тішило те , як щиро радіють діти.
По закінченню дітям подарували подарунки, книжки із казками, повчальними розповідями, цікавими енциклопедичними текстами.
Завжди вважала книги найкращим подарунком. Читаючи, дитина занурюється у казковий світ героїв, де добро перемагає зло, а у фіналі історії настає мир та щастя.
Радію від того, що у непростий для країни час в обласної влади є можливість проводити заходи для дітей. Бо ж зараз важливо, хоча б не надовго, відволікати їх від війни, долучати до мистецтва, до спілкування з однолітками.
Впевнена, такі івенти є розрадою для батьків, які бачать наскільки радісна їх малеча. Адже щастя дітей найголовніше, що може бути для батьків.
Щаслива була долучитись до такого душевного заходу та бути корисною.
Дякую всім хто робить такі добрі справи для нашого спільного майбутнього – наших дітей! А всіх небайдужих запрошую долучатися, бо щасливі дитячі оченята того варті!
Разом ми непереможні!
Слава Україні!
Слава ЗСУ!”

Партнери

Медіа партнери