Зачекайте...
×

Дитячий хор “Дніпро Опера”

Дитячий хор “Дніпро Опера”

Ми продовжуємо парад дебютів в 50 ювілейному сезоні.

До свого першого виступу в опері «ПАЯЦИ» 23 лютого готуються юні співаки – дитячий хор театру.
Нагадаємо, дитячий хор було створено в вересні 2023 року за ініціативою директора-художнього керівника Костянтина Пінчука. Ідею створення хору підхопили артистки академічного хору театру Вікторія Воробьова та Валерія Томілова. Зараз саме вони опікуються юним колективом.

Робота дитячого хору – це не тільки вокальні уроки та вивчання нових музичних композицій, а ще і можливість навчитися як працювати з диригентом та оркестром, з дорослими колегами з хору та солістами опери, як робити зачіски, грим, як носити сценічні костюми, як поводитися на сцені.

Сьогодні в колективі хору 32 дитини різного віку від 6 до 16 років, які зачаровані музикою та театром. Чому зачаровані? Бо як тільки почали виходити на сцену в оперних виставах та концертах, вирішили свою подальшу професійну долю пов’язати з музикою. Вже сьогодні, одна з дівчат навчається в музичному коледжі Дніпра. За півтора роки існування дитячий хор опанував вражаючий репертуар та прийняв участь участь в операх «Кармен» Ж. Бізе, «Богема» та «Принцеса Турандот» Дж. Пуччіні, «Снігова королева» Г. Гордельянова, «Хитрий Лис» І. Небесного. Жоден концерт в театрі не обходиться без участі юних талантів і це не тільки класичні твори, але ще і рокові композиції в концертній програмі «Rock in the Opera».

Нагадуємо, після тривалої відсутності в репертуарі, 23 лютого на нашу сцену повертається опера Р. Леонковалло «ПАЯЦИ», де також прийме участь дитячий хор театру.

Запрошуємо вас обрати квитки на оперу “Паяци” на сайті театру.

 

Дитячий хор Дніпро Опера Дитячий хор Дніпро Опера Дитячий хор Дніпро Опера

Партнери

Медіа партнери