Зачекайте...
×

Нове покоління в опері «LA TRAVIATA»

Нове покоління  в опері «LA TRAVIATA»
Шановні глядачі!
4 листопада в опері «LA TRAVIATA» вперше головні партії виконують молоді, талановиті артисти з нового покоління оперних співаків нашого театру.
Представляємо дебютантів:
 Віолетта – МАРІЯ КНІГНИЦЬКА.
Марія випускниця Одеської Національної Музичної Академії, лауреатка численних міжнародних конкурсів. У театрі працює з 2020 року, за першій свій театральний сезон виконала партії Адіни в «Любовному напії» Г. Доніцетті, Фраскіти в «Кармен» Ж. Бізе, партію сопрано в кантаті «Карміна Бурана» К. Орфа та партію сопрано «9 симфонії» Л.-В. Бетховена.
 Флора – ТЕТЯНА ГАЛКІНА.
Тетяна випускниця Луганської академії культури та мистецтв, лауреатка численних міжнародних конкурсів. У театрі працювати розпочала в якості артистки хору, з лютого 2019 року перейшла в солістки опери. В її репертуарі Сузукі в «Мадам Баттерфляй» Дж. Пуччіні, Фенена в «Набукко» Дж. Верді, Ольга в «Євгенії Онєгіні» П. Чайковського, Федір в «Борисі Годунові» М. Мусоргського, Мерседес в “Кармен” Ж. Бізе, Лола в “Сільської честі” П. Масканьї, партія мецо-сопрано в «Реквіємі» Дж. Верді та В.-А. Моцарта та інш.
Альфред — МАКСИМ ВОРОЧЕК.
Максим – випускник Луганської академії культури та мистецтв та Харьківського Національного університету мистецтв ім. І. Котляревського, лауреат міжнародних конкурсів. З 2016 р. – соліст Харківської опери, з жовтня 2021р. – запрошений соліст нашого театру. В його репертуарі Альфред в «Травіаті» та Герцог в «Ріголетто» Дж. Верді, Ленський в «Євгенії Онєгіні» П. Чайковського, Неморіно в «Любовному напої» Г. Доніцетті, Міністр Понг в «Турандот» Дж. Пуччіні, партія тенора в «Реквіємі» Дж. Верді та В.-А. Моцарта та інш.
Барон — ВАДИМ БАБЕНКО.
Вадим – випускник Дніпропетровської академії музики ім. М. Глінки та Вищої школи музики ім. королеви Софії в Мадриді, лауреат міжнародних конкурсів. В репертуарі партії Греміна в «Євгенії Онєгіні» П. Чайковського, Бертрана в «Іоланті» П. Чайковського, Пімена в «Борисі Годунові» М. Мусоргського, Царя в «Аїді» Дж. Верді, Спарафучіле в «Ріголетто» Дж. Верді, Верховного жреця в «Набукко» Дж. Верді, партія баса в «Реквіємі» В.-А.Моцарта, Хана Кончака в «Князі Ігорі» О.Бородіна та інш..
Ми з нетерпінням чекаємо на вас вже скоро, 4 листопада о 19.00 на опері «LA TRAVIATA» 🎭

Обрати квитки на оперу «LA TRAVIATA»

LA TRAVIATA»

LA TRAVIATA

Партнери

Медіа партнери