Зачекайте...
×

Прем’єра української опери “Запорожець за Дунаєм”.

Прем’єра української опери “Запорожець за Дунаєм”.
Шановні пані та панове!
Вже зовсім скоро на вас чекає прем’єра української опери «ЗАПОРОЖЕЦЬ ЗА ДУНАЄМ» С. Гулака-Артемовського
25 БЕРЕЗНЯ перед початком вистави, в фойє ІІ поверху, відбудеться свято українського костюму та квіткових композицій. Артисти балету продемонструють українські вишиванки та сукні українського бренду «HISTROV».
  Бренд було засновано дизайнером Тетяною Щуровою в 2013 році. Компанія зробила значний внесок в просування української національної культури через вишиванки та сукні з унікальними дизайнами та сучасним підходом до традиційних ручних робіт. Одним з найбільш значущих досягнень бренду «HISTROV» було перемога дизайнера Тетяни Щурової в конкурсі “Петриківка очима сучасної молоді” у 2013 році. Компанія представляла Петриківський розпис у штабі UNESCO, де унікальність її роботи полягала в тому, що візерунок Петриківського розпису був виконаний у вишивці, а не фарбами. «HISTROV» відома своїми унікальними виробами, які відрізняються не тільки вишуканим дизайном, але й використанням екологічно чистих матеріалів, таких як органічний льон, бавовна та шовк.
Оригінальні квиткові композиції будуть представлені брендом «FLORETTA», який спеціалізується на стабілізованих квітах. Стабілізовані квіти – це природні квіти, які були оброблені спеціальною технологією для збереження їх краси та свіжості на довший час. «Floretta» використовує лише найвищу якість квітів та матеріалів, щоб створити вражаючі композиції, які будуть дивувати своєю довго тривалістю.
До зустрічі на прем’єрі опери «Запорожець за Дунаєм», квитки на сайті театру:

Партнери

Медіа партнери