Зачекайте...
×

Репертуар. Грудень.

Репертуар. Грудень.

Пані та панове, до вашої уваги РЕПЕРТУАР НА ГРУДЕНЬ 

У грудні на нас чекають чотири концерти, серед яких дві прем’єрні програми. Перший зимовий місяць ми розпочинаємо з улюбленого концерту наших глядачів ВЕЧІР ФРАНЦУЗЬКОЇ МУЗИКИ (2.12).
Перша прем’єрна програма присвячена одному з найвідоміших українських творів – ЩЕДРИКУ (4.12) Миколи Леонтовича.
Ще одним зимовим святом стане концерт МЕЛОДІЇ РІЗДВЯНОЇ НОЧІ (25.12).
А наприкінці грудня ми даруємо ще одну прем’єру – ROCK IN THE OPERA (30.12).

Балетний репертуар цього місяця відкриває улюблена казка дітей та дорослих БІЛОСНІЖКА ТА СЕМЕРО ГНОМІВ (3.12). Східні дива та історії Шехерезади чекають на вас у балеті ТИСЯЧА ТА ОДНА НІЧ (10.12). Знову до нашого театру завітають запрошенні артисти: в балеті ЖІЗЕЛЬ (17.12) головні партії виконають солісти Одеської опери ОЛЬГА ВОРОБЙОВА (Жізель) та ДАНИЇЛ ПАЩУК (Граф Альберт). 24 грудня у вас буде можливість побачити одразу ж два балети: сучасну авторську виставу нашого театру НЕСКОРЕНІ та класичну вишукану ШОПЕНІАНУ. 🎭 Оперних поціновувачів ми запрошуємо на оперу-легенду АЇДА (11.12), яка занурить нас у світ давнього Єгипту, де інтриги зійдуться у боротьбі з щирим коханням.

За веселощі в цьому місяці відповідають мюзикл СОРОЧИНСЬКИЙ ЯРМАРОК (9.12) та оперета ЛЕТЮЧА МИША (16.12).

Знову на сцену повертається музично-хореографічне дійство на музику К. Орфа КАРМІНА БУРАНА (23.12). А познайомити наших маленьких глядачів зі світом театру та музики ми пропонуємо за допомогою музичної казки СНІГОВА КОРОЛЕВА (18.12). Звертаємо вашу увагу, що історія Кая та Герди чекає на вас також напередодні Нового року – 31 ГРУДНЯ.

З нетерпінням чекаємо вас на наших виставах!
Дрес код помірний, бо в залі прохолодно.
Сторінка “Дніпро Опера” у instagram

Партнери

Медіа партнери