Зачекайте...
×

Репертуар. Квітень.

Репертуар. Квітень.
Пані та панове, до вашої уваги репертуар “Дніпро Опера” на квітень 🎭
🎭 Наш репертуар відкриває опера МАДАМ БАТТЕРФЛЯЙ (06.04), яка тільки-но повернулася з успішних гастролей Великою Британією. Знову на сцені можна буде побачити заплутану історію ТРУБАДУРА (13.04), а почути справжню трембіту можна буде в сучасній українській опері ХИТРИЙ ЛИС (18.04). Одразу після неї на вас чекає шедевр Дж. Верді РІГОЛЕТТО (19.04) і наприкінці місяця можна буде почути ще одну не менш відому його оперу – LA TRAVIATA (25.04).
🩰 В квітні балетомани зможуть знову насолодитися історію тендітної ЖІЗЕЛЬ (7.04). Якщо ви не встигли на ШОПЕНІАНУ та ПАХІТУ в березні, то у вас є можливість відвідати цей вечір одноактних балетів в цьому місяці (12.04). Маленьких і дорослих глядачів запрошуємо зануритися в пригоди БІЛОСНІЖКИ ТА СЕМЕРО ГНОМІВ (14.04). Один з найвідоміших шедеврів української літератури знайде своє втілення в балеті ЛІСОВА ПІСНЯ (21.04), а улюблена глядачами історія кохання Йогана Штрауса чекає на вас у виставі ВЕЛИКИЙ ВАЛЬС (24.04). Закінчимо другий місяць весни запальним балетом ДОН КІХОТ (28.04).
🎵 В концертному репертуарі на нашу сцену знов повертається бестселер ПРИВИД В ОПЕРІ (20.04), а також на вас чекає грандіозний концерт ROCK IN THE OPERA–2 (23.04).

Партнери

Медіа партнери