Зачекайте...
×

Репертуар на квітень

Репертуар на квітень
Пані та панове, до вашої уваги репертуар квітня у Дніпро Опера.
Якщо ви є прихильником віденського класика Л. В. Бетховена, то не пропустить виконання його фортепіанного концерту N3 у вечорі симфонічної музики 14 квітня. А вже наприкінці місяця наш театр буде запалювати в стилі рок на концерті ROCK IN THE OPERA (29.04).
  Квітень дарує нам одразу вісім балетів! Вже цієї неділі (2.04) на вас чекає казкова історія БІЛОСНІЖКИ ТА СЕМЕРО ГНОМІВ. Балет ВЕЛИКИЙ ВАЛЬС познайомить вас з музикою видатного сімейства Штраусів двічі в цьому місяці (7.04 та 30.04). А ось пригоди ДОН КІХОТА допоможуть вам на декілька годин опинитися в Іспанії (9.04). Відомий твір Лесі Українки знайде своє відображення в балеті ЛІСОВА ПІСНЯ (15.04). Витончена балетна класика чекає на вас у вечері одноактних балетів ШОПЕНІАНА та ПАХІТА (21.04) та в історії тендітної ЖІЗЕЛЬ (28.04), а на авторський балет CARMEN & JOSE ми запрошуємо вас 23 квітня.
  Після успішних гастролей Великобританією на нашу сцену повертається опера МАДАМ БАТТЕРФЛЯЙ (20.04). Ще раз можна буде побачити прем’єру цього театрального сезону ЗАПОРОЖЕЦЬ ЗА ДУНАЄМ (22.04). І ще одне повернення в опері чекає на шедевр Дж. Верді LA TRAVIATA, де головну партію виконає М. Максакова (27.04).
  Цей рік є ювілейним для одної з найпопулярніших наших вистав – CARMINA BURANA. Цього року постановка відзначає 15 років на нашій сцені і ми запрошуємо вас розділити це свято з нами 13 квітня.
З нетерпінням знову чекаємо на вас у нашій глядацькій залі!
Обрати квитки на вистави квітня:

Дніпро Опера. Квітень

Партнери

Медіа партнери