Зачекайте...
×

Репертур на травень

Репертур на травень
Пані та панове, до вашої уваги РЕПЕРТУАР НА ТРАВЕНЬ 🎭
У травні на нас чекають дві улюблені концертні програми наших глядачів: ВЕЧІР ФРАНЦУЗЬКОЇ МУЗИКИ (6.05) та ROCK IN THE OPERA (19.05). Окремо звертаємо вашу увагу на концерт LOVE OPERA (12.05), де будуть лунати шедеври опери у виконанні солістів нашого театру, а також Марії Максакової та Тараса Штонди.
Ппісля тривалої відсутності в афіші на сцену повертається історія загадкового МІСТЕРА ІКС (27.05).
Балетний репертуар травня. На вас чекає феєрія східних казок ТИСЯЧА ТА ОДНА НІЧ (7.05), а потім можна поринути в пригоди іспанського ідальго ДОН КІХОТА (13.05). Якщо раптом минулого місяця ваш похід на балет ЖІЗЕЛЬ скасувала повітряна тривога, то ми запрошуємо вас до театру 18 травня. Побачити та відчути світ чарівної Мавки та її кохання можна буде 25 травня, а балет ВЕЛИКИЙ ВАЛЬС (28.05) закриє наш репертуарний місяць.
Оперну прем’єру сезону ЗАПОРОЖЕЦЬ ЗА ДУНАЄМ можна буде побачити вже 10 травня. Ще одне повернення на нашу сцену після тривалої відсутності в афіші чекає на оперу ПРИНЦЕСА ТУРАНДОТ (14.05). Опера БОГЕМА (17.05) розповість нам історію паризьких митців та їхнього кохання, а боротьба за владу розгорнеться в опері НАБУККО (20.05). Нажаль, прем’єру опери ВЕСІЛЛЯ ФІГАРО перенесено на наступний сезон.
Вже обрали для себе виставу?
З нетерпінням знову чекаємо на вас у нашій глядацькій залі!
Обрати квитки на виставу можна на сайті театру

Партнери

Медіа партнери