Зачекайте...
×

В пам’ять про всіх жертв двох воєн.

В пам’ять про всіх жертв двох воєн.

У Дніпрі жертв Другої світової вшанували ходою. Учасники пройшли від Музею АТО до «вічного вогню». В пам’ять про загиблих залишили квіти. Так провели паралель із сучасною війною. Адже сьогодні, як і десятки років тому, українці знову протистоять цинічному та жорстокому режиму.

Цьогоріч через війну День пам’яті та примирення в регіоні відзначають без масових зустрічей, наголосив заступник голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації Іван Начовний. Аби уникнути жертв через провокації ворога.

До ходи приєдналися мистецькі діячі та військові. Завершили ходу покладанням квітів. Їх принесли в пам’ять про сміливих воїнів-українців, які стали на захист рідної землі від цинічного агресора. Сьогодні та у Другу світову. А ще – в пам’ять про всіх жертв двох воєн.

«Всі українці пам’ятають ту жахливу війну. Ми завжди були за мир та любов, чого не скажеш про нашого «сусіда». Сьогодні в Україні знову жорстока та кривава війна. Але перемогли нацизм – переможемо і рашизм», – наголосив директор та художній керівник Дніпропетровського академічного театру опери та балету Костянтин  Пінчук.

Посилання на репортаж та фото.

 

Партнери

Медіа партнери