Зачекайте...
×

Важливе повідомлення!

Важливе повідомлення!

Шановні глядачі!

Ми готуємо графік перенесення вистав які були скасовані. Після його затвердження інформація буде надана на сайті театру та на сторінках наших соц.мереж.

ВАЖЛИВО!

Умови відвідування Дніпропетровського Академічного театру Опери та Балету змінено.

Рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 15.10.2021 року встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки на території Дніпропетровської області, який діє з 00:00 18.10.2021 року.

Згідно з чинними нормами Постанови Кабінету Міністрів України №1236, враховуючи встановлення «червоного» рівня епідемічних обмежень, доступ глядачів на вистави можливий лише за наявністю одного з наступних документів:
– до відвідування закладу допускаються глядачі, які мають «зелений» COVID – сертифікат, (оригінал документу або ж через мобільний додаток Порталу «Дія»);
– негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР, яке проведене не пізніше, ніж за 72 години до часу проведення заходу;
– негативний результат експрес-тесту на визначення антигену коронавірусу SARS-CoV-2, який проведений не пізніше, ніж за 72 години до часу проведення заходу;
– міжнародний, внутрішній чи іноземний сертифікат, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією або двома дозами вакцини;
– міжнародний, внутрішній чи іноземний сертифікат, що підтверджує одужання від COVID-19, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу «Дія».;
– міжнародний, внутрішній чи іноземний сертифікат, що підтверджує негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР.

Увага! Якщо ви маєте паперові документи (сертифікат, довідку, ПЛР тест …) без фото, необхідно мати  при собі документ, що що посвідчує особу.

Перелічені вище обмеження не стосуються осіб молодше 18 років. У випадку відвідування заходу особами молодше 18 років необхідно мати документи, що підтверджують вік!
Вказані документи будуть перевірятися при вході до театру, а їх відсутність буде підставою для відмови глядачеві відвідати театр.
Під час перегляду вистави (концерту) не знімайте засоби індивідуального захисту на весь час проведення заходу та відвідування закладу.
Залишайтесь на своїх місцях та не пересідайте, щоб не порушувати дистанцію і не заважати іншим глядачам у залі.

Чекаємо на заходах та бажаємо міцного здоров‘я!

 

Партнери

Медіа партнери