Зачекайте...
×

Вітаємо зі світлим святом ВЕЛИКОДНЯ!

Вітаємо зі світлим святом ВЕЛИКОДНЯ!

Друзі, вітаємо вас зі світлим святом ВЕЛИКОДНЯ! Нехай Божа благодать не залишає нас і в цей страшний час, який зараз переживає наша країна. Нехай над головою буде мирне та чисте небо, на душі – спокій та радість, а в серці – щастя та надія.

На честь цього свята ми завжди запрошуємо вас на особливу для кожного з нас виставу – хореографічне дійство “ІСУС”. І сьогодні ми також покажемо її, хоча і в онлайн форматі.

Найбільш видатною екранізацією євангельської історії стала робота голлівудського режисера Мела Гібсона «Страсті Христові». Музику до стрічки написав не менш відомий голлівудський композитор Джон Дебні, за яку він був номінований на кінопремію «Оскар». Незабаром Дебні на основі цього матеріалу напише симфонічну ораторію для виступу перед Папою Римським. Більше ця музика не звучала ніде, у жодній постановці, жодної країни світу.

Нашому театру вдалося неможливе – отримати у композитора ексклюзивне право на використання його творіння у своїй постановці. У 2012 на сцені нашого театру відбулася світова прем’єра сценічного дійства «Ісус». Це ексклюзивна, оригінальна, неповторна постановка, у якій задіяні солісти опери, балету, хор та оркестр.

❗️УВАГА❗️
Вистава буде розміщена на сторінці нашого театру в YouTube лише 24 ГОДИНИ. Не пропустить!

Переглянути виставу

https://youtu.be/GkgEib3MoBA

Автор графічного зображення вітання – Uliana Krekhovets

Партнери

Медіа партнери