Зачекайте...
×

З Міжнародним днем театру!

З Міжнародним днем театру!
Дякуємо нашим глядачам! Дякуємо колегам!
Дякуємо усім шанувальникам за привітання!
Ми працюємо заради вас, заради пам’яті, заради майбутнього нашої культури,  яка зіткана нами, нашими пращурами заради наступних поколінь.
Дякуємо Голові Дніпропетровської обласної ради за увагу та підтримку!
“Якщо хтось запитає мене – чи на часі театр, поки триває повномасштабна війна? – відповім без вагань: культура й традиції рідної країни завжди на часі. Театр – невід’ємна частина цієї культури, особливий світ живого мистецтва.
Зустрівся з керівниками закладів культури Дніпропетровщини: обговорили виклики, які війна принесла у театральну сферу. Пообіцяв підтримку зі сторони обласної влади.
Звісно ж, привітав з Міжнародним днем театру і подякував за все, що творчі колективи вже зробили і зараз роблять для Перемоги. А це, насправді, чимало.
Актори шили балаклави, розгрузки для бронежилетів, спортивні костюми для наших захисників, плели маскувальні сітки, збирали продукти для військових та переселенців, давали благодійні концерти, підтримували моральних дух воїнів.
Нині колективи продовжують волонтерити і вже можуть радувати театралів видовищними прем‘єрами, популяризуючи багатогранну українську культуру.
З Міжнародним днем театру! Нових успіхів, видовищних прем‘єр та овацій вдячних глядачів. Надихайте!” Микола Лукашук.
 З повагою та вдячністю, колектив “Дніпро Опера”, та
директор-художній керівник К. Пінчук

Партнери

Медіа партнери