Зачекайте...
×

До Дня Народження театру!

До Дня Народження театру!

Новорічні свята наближаються!

Але грудень для нашого театру – це не тільки музичні казки, балет «Лускунчик» та «Різдвяний концерт». Це ще і одна з найголовніших подій театрального сезону – ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ нашого театру

26 грудня ми будемо святкувати 47-річницю з дня відкриття Дніпропетровського академічного театру опери та балету

На честь цієї ми запрошуємо наших глядачів на великий концерт «LOVE OPERA», за участю солістів опери, артистів балету, хору та симфонічного оркестру.

Під час концерту відбудеться справжній парад диригентів. За пультом будуть народний артист України В. Гаркуша, С. Горкуша, О. Кулішов, І. Пучков та В. Рацюк.

В програмі концерту: арії, дуети та сцени з опер “Тарас Бульба”, “Трубадур”, “Травіата”, “Богема”, “Севільський цирульник”, “Сільська честь”, “Тоска” та інші.
Запрошений артист — соліст Римської опери Ауреліо Грімальді.

В балетній частині концерту на вас чекають варіації, дуети та фрагменти з балетів “Полум’я Парижу”, “Спляча красуня”, “Даремна обережність”, “Корсар”, “Попелюшка”, “Лісова пісня” та інші у виконанні артистів нашого балету та балетної школи.
Запрошені гості: заслужена артистка України Антоніна Радієвська та Дмитро Васільєв — солісти Харківського Національного театру опери та балету.

Запрошуємо вас відсвяткувати наш День Народження разом!

Партнери

Медіа партнери